Vakbeurs Energie
11 t/m 13 oktober

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse trefpunt van professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Drie dagen innovatie, kennisdeling en… business! Vakbeurs Energie biedt inzicht in de nieuwste oplossingen, organiseert interactieve lezingen en live demonstraties en brengt standhouders en bezoekers bij elkaar. Bezoekers uit verschillende disciplines: van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management.

 

NIBE

NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. NIBE heeft ruim 40 jaar ervaring met warmtepompen. Het assortiment omvat een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor All-Electric en hybride oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw.

Door bij de ontwikkeling van warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt te nemen, onderscheiden warmtepompen van NIBE zich in kwaliteit én prestaties. Niets voor niets is NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika.

Remeha

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, warm water en koeling, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld.

Viesssmann

Viessmann is één familie en wij denken in generaties. Viessmann ontwikkelde zich in vier generaties van een fabrikant van verwarmingssystemen tot een aanbieder van klimaat-oplossingen voor alle leefruimtes. Dankzij bijna 13.000 leden is de familie Viessmann klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

De digitalisering en de energietransitie vormen ook voor Viessmann een uitdaging. Tegelijkertijd zijn het echter de grootste kansen in de geschiedenis van onze onderneming van 105 jaar, die wij samen met onze partners zullen benutten. Het geïntegreerde aanbod van Viessmann, waarin onze producten, digitale diensten en alle aanvullende diensten naadloos op elkaar aansluiten, is hiervoor van cruciaal belang. Klik hier voor onze oplossing 
 

Inventum

Inventum Technologies, opgericht in 1908, is een Nederlandse producent van boilers en warmtepompen zonder buitenunit.


De compacte toestellen zijn inzetbaar als hybride naast elk merk CV-ketel of All-Electric in woningen met een mechanische ventilatie. Ook zijn er varianten met actieve koeling beschikbaar.

Merford

De leefomgeving van mensen veilig, gezond en comfortabel maken. Dat is wat we doen. We reduceren iedere vorm van geluidsoverlast en maken gewenst geluid tot een beleving. Met innovatieve en hoogwaardige oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevelsystemen. Brede kennis combineren we met technisch vakmanschap, in iedere fase van een project. En dat begint met een goed gesprek waarin uw wensen centraal staan. Het begint met luisteren. 

Alles onder één dak
Wilt u geluidsoverlast voorkomen of oplossen? Of wilt u de kwaliteit van geluid in een ruimte verbeteren? Merford biedt allerlei oplossingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Uw situatie is uniek en vraagt om een oplossing die er precies bij past. We creëren de beste resultaten door samen te werken en een langdurige relatie op te bouwen. Door goed te luisteren leggen we een belangrijke basis voor de fase van uitvoering. Alle maatwerkoplossingen maken we op onze hoofdlocatie in Gorinchem. Daar werken onze plaatwerkers, engineers, tekenaars en monteurs onder één dak samen. 

Industriegeluid
Geluidsoverlast beïnvloedt het werkcomfort en de leefomgeving. Wij helpen u graag ongewenst procesgeluid te beheersen zodat medewerkers en de omgeving er geen last van hebben. Bijvoorbeeld met testcellen voor een leverancier van motoren, geluidsdempers voor een ventilatiesysteem of geluidsschermen voor een transformatorstation. We kunnen u van dienst zijn gedurende het volledige proces, van de ontwerpfase tot en met de realisatiefase. Zo ervaren medewerkers en anderen in de omgeving geen geluidshinder meer.

Ontmoet Merford tijdens de WP Innovatieroute
De warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De buitenunit van de warmtepomp heeft echter één nadeel: de geluidsproductie. Merford heeft een assortiment geluidreducerende oplossingen ontwikkeld die eenvoudig en snel gemonteerd kunnen worden. Een omkasting van Merford reduceert het geluidsniveau van uw warmtepomp. De unieke samenstelling en opbouw van een Merford-omkasting zorgt voor een geluiddemping van maar liefst 9 tot 17 dB(A) door slim materiaalgebruik. In ons eigen akoestisch laboratorium hebben we omkastingen ontwikkeld die optimaal geluiddempend zijn, maar tegelijkertijd zodanig gestandaardiseerd dat deze voor alle merken toepasbaar is. Benieuwd naar deze omkastingen? Schrijf je in voor de WP Innovatieroute en wij nemen u graag mee over onze stand! 
 

Stiebel Eltron

Luxxor Sustainable Drain Systems staat voor maximaal energie terugwinnen uit warm tapwater. Door toepassing van douchewater warmteterugwinning, zeker in combinatie met een warmtepomp, zijn aanzienlijke besparingen mogelijk op de energierekening. Luxxor past hiervoor enkel in Nederland geproduceerde producten toe die voldoen aan de hoogste energieprestaties in combinatie met comfort en design. Luxxor heeft horizontale- verticale en circulaire DWTW’s in haar assortiment en levert haar producten direct uit voorraad. 

Celsis

Zorgen dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent, daar zorgen wij voor. Hierdoor kun jij onbezorgd installaties inbedrijfstellen, onderhouden en repareren. Of het nu gaat om koudemiddelen, koudetechniek, airconditioning of warmtepompen, wij regelen het voor je! 


Onze belofte ‘Warm.Koud.Geregeld.’ zit in ons DNA. Wij zoeken altijd naar passende oplossingen. Ook wanneer het antwoord niet voor de hand ligt. We voelen ons oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en doen er alles aan hiervan een succes te maken.