Tonzon

Sinds 1979 houdt TONZON zich al bezig met de manier waarop warmte verloren gaat en hoe je die het meest effectief kan afremmen. In 1980 werd het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld gelanceerd: het Thermoskussen voor vloerisolatie. Sinds toen zijn producten ontwikkeld voor de hele schil van een gebouw, namelijk voor vloeren, wanden, daken en ramen. De uitvindingen van TONZON worden niet alleen succesvol toegepast bij woningen, maar ook bij kantoren, bedrijfshallen en talloze andere situaties waarbij warmte verloren gaat. De afgelopen tijd heeft TONZON hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen.

Vaillant

De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. Vaillant is een van Europa's leidende fabrikanten op het gebied van verwarmingstechnologieën waarbij 'vooruitdenken' een cultuur is die door het hele bedrijf wordt omarmd. Op basis van ervaring ontwikkelt de Vaillant Group duurzame en verantwoorde systeemoplossingen voor de toekomst en producten van degelijke topkwaliteit die zijn doorontwikkeld met toonaangevende Duitse technologie.

NIBE

Het Zweedse NIBE heeft ruim 40 jaar ervaring met de ontwikkeling van warmtepompen die maximaal moeten presteren onder veeleisende koude omstandigheden. Het productassortiment omvat onder meer All-Electric lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen (voor situaties waarin een buitenunit of bodembron geen optie is), die uitblinken in kwaliteit en performance en woningen 100% gasloos kunnen maken. Kan niet in één keer van het gas worden afgestapt? Kies dan voor NIBE All-Electric Ready, de ideale tussenstap naar echt gasloos verwarmen.
Met een NIBE warmtepomp bespaar je altijd maximaal, nu en in de toekomst. Ontdek alle warmtepompen van NIBE, marktleider in warmtepompen, tijdens de WP Innovatieroute.

Inventum

Inventum Technologies, opgericht in 1908, is een Nederlandse producent van boilers en warmtepompen zonder buitenunit. De compacte toestellen zijn inzetbaar als hybride naast elk merk CV-ketel of All-Electric in woningen met een mechanische ventilatie. Ook zijn er varianten met actieve koeling beschikbaar.

Itho Daalderop

Over Itho Daalderop
Met haar innovatieve producten en systemen (warmtepompen, ventilatie, boilers, regeltechniek) zorgt Itho Daalderop als Nederlandse fabrikant voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Het bedrijf maakt energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. Reeds in 2002 bracht Itho Daalderop zelf ontwikkelde en geproduceerde grondgebonden water/water warmtepompen op de markt en is hiermee sindsdien marktleider in de nieuwbouw.

Inmiddels zijn in Nederland ruim 20.000 warmtepompen geïnstalleerd en worden vele duizenden hiervan real time gemonitord. Voor zowel renovatie als nieuwbouw hebben we slimme totaaloplossingen ontwikkeld waarmee een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen bereikbaar is.