Vakbeurs Energie
12 t/m 14 oktober

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse trefpunt van professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Drie dagen innovatie, kennisdeling en… business! Vakbeurs Energie biedt inzicht in de nieuwste oplossingen, organiseert interactieve lezingen en live demonstraties en brengt standhouders en bezoekers bij elkaar. Bezoekers uit verschillende disciplines: van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management.

Samen met vakblad Warmtepompen wordt op 14 oktober het Nederlands Warmtepomp Congres georganiseerd.

 

LG Air Solution

Over LG Air Solution
LG Air Solution is onderdeel van LG Electronics, een wereldwijde leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur. Maar wist u al dat ze decennia lang warmtepompen maken? Van Multi V (VRF) tot split units. Waar veel warmtepompen het moeilijk krijgen om onder de 0 graden hun verwarmingsvermogen te genereren, blijft de LG THERMA V het verwarmingsvermogen vasthouden tot -10 graden zonder elektrisch bijverwarmen. De LG THERMA V lucht-water warmtepompen zijn er in verschillende typen voor de loodgieter tot en met de f-gassen gecertificeerde bedrijven. Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, biedt LG Air Solution klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor elk doel. Ontdek zelf de mogelijkheden tijdens de WP Innovatieroute!
 

Duco Ventilation
& Sun Control

Vaak is in één keer overstappen naar all-electric niet direct mogelijk, maar elke keer een nieuwe installatie is natuurlijk zonde. Daarom kiest DUCO met de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco voor een no regret-aanpak, waarbij de juiste verduurzamingsstappen worden genomen op het juiste moment, zonder dat latere stappen onbetaalbaar of technisch onmogelijk worden. Ontdek hoe tijdens de WP Innovatieroute!
 

Nibe

NIBE heeft al bijna 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van warmtepompen die maximaal moeten presteren in het veeleisende Scandinavische klimaat. Het NIBE-assortiment omvat dan ook een onderscheidende range warmtepompen voor nieuwbouw en renovatie die uitblinken in kwaliteit én performance. Naast lucht/water en water/water warmtepompen levert NIBE ook ventilatielucht/water warmtepompen. Deze leveren optimaal klimaatcomfort zónder buitenunit of bodembron en worden in Zweden al jarenlang zeer succesvol toegepast. U ontdekt ze tijdens de WP Innovatieroute!

Luxxor

Luxxor Sustainable Drain Systems staat voor maximaal energie terugwinnen uit warm tapwater. Door toepassing van douchewater warmteterugwinning, zeker in combinatie met een warmtepomp, zijn aanzienlijke besparingen mogelijk op de energierekening. Luxxor past hiervoor enkel in Nederland geproduceerde producten toe die voldoen aan de hoogste energieprestaties in combinatie met comfort en design. Luxxor heeft horizontale- verticale en circulaire DWTW’s in haar assortiment en levert haar producten direct uit voorraad.